Се продаваат зимзелени дрва Туја Смарагд

Тип на оглас Се продава
Цена: 150 мкд / 2
Локација: Скопје, Аеродром

Се продаваат зимзелени дрвца Туја Смарагд во саксија.

Se prodavaat zimzeleni drvca Tuja Smaragd vo saksija.

Информации за огласувачот

Стојче
072615615