Се продаваат тенди со инпренгрирано платно

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Кисела Вода

Се продаваат нови тенди со инпренгрирано платно, 550х250цм димензии.

Se prodavaat novi tendi so inprengrirano platno, 550h250cm dimenzii.

Информации за огласувачот

Хари
078363557