Се продаваат тегли

Тип на оглас Се продава
Цена: 5 мкд / 0
Локација: Гевгелија, Гевгелија

Се продаваат тегли со капак.

Se prodavaat tegli so kapak.

Информации за огласувачот

Лиљана
075526051