Се продаваат половни ќерамиди

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,000 мкд / 48
Локација: Скопје, Сопиште

Се продаваат половни керамиди, има околу 3000 парчиња.

Se prodavaat polovni keramidi, ima okolu 3000 parchinja.

Информации за огласувачот

Зоки
075448368