Се продаваат гарсоњери во Кисела Вода

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Кисела Вода

Гарсоњерите се наоѓаат на одлично место во Кисела Вода, улица ,, Димо Хаџи Димов'' бр.104 на само 100м позади Томи Тобако.
2 кат - 29м2
3 кат - 29м2
4 кат - 29м2
За повеќе информации јавете се на 078/201-038 или 070/777-343

Garsonjerite se naogjaat na odlichno mesto vo Kisela Voda, ulica ,, Dimo Hadzi Dimov'' br.104 na samo 100m pozadi Tomi Tobako.
2 kat - 29m2
3 kat - 29m2
4 kat - 29m2
Za poveke informacii javete se na 078/201-038 ili 070/777-343

Информации за огласувачот

Angel Panovski
078201038