Се продава трособен стан 60 м2 во Карпош 2 кај Педагошка

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,720,000 мкд / 60,000
Изградба: 1983
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 60
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Карпош 2 - Педагошка
Локација: Скопје, Карпош

Продавам стан од 60 м2 во Карпош 2 кај Педагошка во солидна состојба, трети кат од четири вкупно. Во цената е вклучен и голем подрум. Станот е стара градба, лифт нема, но паркинг има. Со сериозно заинтересирани може да се договара за промена на цената.

Prodavam stan od 60 m2 vo Karposh 2 kaj Pedagoshka vo solidna sostojba, treti kat od chetiri vkupno. Vo cenata e vkluchen i golem podrum. Stanot e stara gradba, lift nema, no parking ima. So seriozno zainteresirani moze da se dogovara za promena na cenata.

Информации за огласувачот

Снежана
070853307