Се продава столарска машина и дребонг за дрво

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Се продава столарска машина и дребонг за дрво во одлична состојба.
Слободно можат да се погледнат во секое време.

Se prodava stolarska mashina i drebong za drvo vo odlichna sostojba.
Slobodno mozat da se poglednat vo sekoe vreme.

Информации за огласувачот

Никола Стојчески
071620748