СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СКОПЈАНКА

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,691,600 мкд / 91,800
Изградба: 1990
Опрема: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 102
Лифт: Да
Подрум: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Бул.Кузман Јосифовски Питу 15/1-48
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава стан во Скопјанка, Аеродром на само 200м од меѓуградската автобуска и железничката станица во Скопје. Станот има површина од 102м2, дневна соба (опремена) со излез на тераса, трпезарија (опремена), кујна (опремена), до кујната има логија балкон, спална соба, две детски соби, две купатила. Веднаш до станот има заедничка просторија која може да се користи. Во близина има се што е потребно маркети, амбуланта, училишта, градинка, паркови, велосипедска патека на кејот на реката Вардар и 15-20 минути стигнувате пеш до центарот на Скопје.

Se prodava stan vo Skopjanka, Aerodrom na samo 200m od megjugradskata avtobuska i zeleznichkata stanica vo Skopje. Stanot ima povrshina od 102m2, dnevna soba (opremena) so izlez na terasa, trpezarija (opremena), kujna (opremena), do kujnata ima logija balkon, spalna soba, dve detski sobi, dve kupatila. Vednash do stanot ima zaednichka prostorija koja moze da se koristi. Vo blizina ima se shto e potrebno marketi, ambulanta, uchilishta, gradinka, parkovi, velosipedska pateka na kejot na rekata Vardar i 15-20 minuti stignuvate pesh do centarot na Skopje.

Информации за огласувачот

рената
072272104