Se prodava stan vo Hrom

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,718,944 мкд / 76,112
Изградба: 2015
Опрема: Полунаместен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 103
Инвертер: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Нема паркинг
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Се продава стан во населба Хром, Ѓорче Петров
Локација:Станот се наоѓа во близина на фирмата Фармахем, не е на главна улица, во зграда која е изградена 2015 год., на мирно и тивко место.
Кат:Високо Приземје,во зграда -високо приземје + два спрата + поткровје
Квадратура:103м2
Број на соби:3 (три)-Кујна и дневна споени како една целина,една помала соба-детска, една поголема соба-спална, две купатила и две тераси.

Греење/Ладење:На струја/има поставено клима инвертер
Паркинг место:Не

Во цената е вклучена комплетно опремена кујна со кујнски елементи и апарати (плотна со рингли,рерна,машина за садови и фрижидер)
Цена:739 евра/m2.За контакт 071911856 Vesna agency.

Se prodava stan vo naselba Hrom, Gjorche Petrov
Lokacija:Stanot se naogja vo blizina na firmata Farmahem, ne e na glavna ulica, vo zgrada koja e izgradena 2015 god., na mirno i tivko mesto.
Kat:Visoko Prizemje,vo zgrada -visoko prizemje + dva sprata + potkrovje
Kvadratura:103m2
Broj na sobi:3 (tri)-Kujna i dnevna spoeni kako edna celina,edna pomala soba-detska, edna pogolema soba-spalna, dve kupatila i dve terasi.

Greenje/Ladenje:Na struja/ima postaveno klima inverter
Parking mesto:Ne

Vo cenata e vkluchena kompletno opremena kujna so kujnski elementi i aparati (plotna so ringli,rerna,mashina za sadovi i frizider)
Cena:739 evra/m2.Za kontakt 071911856 Vesna agency.

Информации за огласувачот

Vesna
071911856
071911856
071911856