Се продава стан во градба од 44 м2 во Аеродром

Тип на оглас Се продава
Цена: 68,200 мкд / 1,100
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 44
Лифт: Да
Подрум: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава стан во градба од 44 м2 во Аеродром кај новата железничка станица, во зграда ПР+4+ПОТ со еден влез. Вкупно 38 стана, паркинг простории на две нивоа и подрумски простории.

Се гради според европски стандарди, висока А енергетска ефикасност. Становите ќе бидат со висок квалитет, модерен дизајн, во мирен дел од централната зона на градот.

Становие ќе бидат готови до крајот на 2019 година. За објектот има извадено и лист за предприбележување со кои може да се земе станбен кредит во било која банка.

Se prodava stan vo gradba od 44 m2 vo Aerodrom kaj novata zeleznichka stanica, vo zgrada PR+4+POT so eden vlez. Vkupno 38 stana, parking prostorii na dve nivoa i podrumski prostorii.

Se gradi spored evropski standardi, visoka A energetska efikasnost. Stanovite ke bidat so visok kvalitet, moderen dizajn, vo miren del od centralnata zona na gradot.

Stanovie ke bidat gotovi do krajot na 2019 godina. Za objektot ima izvadeno i list za predpribelezuvanje so koi moze da se zeme stanben kredit vo bilo koja banka.

Информации за огласувачот

Милениум Ком
075278789
075496670