Се продава стан во Чаир на Јаја Паша карши Ауто Лидер

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,922,000 мкд / 31,000
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 45
Подрум: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Нема паркинг
Адреса: улица Цветан Димов 31
Локација: Скопје, Чаир

Се продава стан во Чаир на Јаја Паша карши Ауто Лидер од 45 квадрати. Реновиран со две соби, ходник, кујна, купатило, тераса и подрум. Станот се наоѓа на улица Цветан Димов, веднаш карши Ауто Лидер. Одлична локација, блиску до пазар, бројни супермаркети. 15 мин до факултетите и центар.

Se prodava stan vo Chair na Jaja Pasha karshi Auto Lider od 45 kvadrati. Renoviran so dve sobi, hodnik, kujna, kupatilo, terasa i podrum. Stanot se naogja na ulica Cvetan Dimov, vednash karshi Auto Lider. Odlichna lokacija, blisku do pazar, brojni supermarketi. 15 min do fakultetite i centar.

Информации за огласувачот

Љупчо
078650066