Се продава стан во Аеродром

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,038,000 мкд / 49,000
Изградба: 2006
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 47
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Владимир Комаров
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава стан во стар Аеродром на одлична локација, на улица Владимир Комаров, градба 2006 година, на 6ти спрат, без лифт, чист имотен лист, 47м², паркинг место, дневна со кујна, спална,бања и тераса

Se prodava stan vo star Aerodrom na odlichna lokacija, na ulica Vladimir Komarov, gradba 2006 godina, na 6ti sprat, bez lift, chist imoten list, 47m², parking mesto, dnevna so kujna, spalna,banja i terasa

Информации за огласувачот

Викторија
078528824