Се продава стан дуплекс во Чаир

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,014,000 мкд / 97,000
Изградба: 2010
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 5
Балкони: 2
Квадратура: 210
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Павле Илич 2
Локација: Скопје, Чаир

Се продава стан во Чаир улица Павле Илич 2 со комплетни документи, чист имотен лист 200+ квадрати дуплекс, цена по договор, хитно.

Se prodava stan vo Chair ulica Pavle Ilich 2 so kompletni dokumenti, chist imoten list 200+ kvadrati dupleks, cena po dogovor, hitno.

Информации за огласувачот

Аган
071718098