Се продава стан 73 м2 во населба Даме Груев

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,263,000 мкд / 36,500
Изградба: 2008
Реновиран: Да
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 2
Квадратура: 73
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Лука Геров 50/3
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Се продава стан во Населба Даме Груев, на 4ти кат. Има дневна, спална и посебна кујна со трпазарија. Станот е делумно реновиран, има нови ПВЦ прозорци. Има две големи тераси, од кои едната е кон југоисток, а другата кон северозапад и кои можат да се пренаменат во соби. Секоја соба има излез на тераса. Инсталирани се цевки и радијатори за парно и може да се грее на котел. Има поставено функционална клима во една просторија.

Станбен простор е 54 квадрати, 5 квадрати подруми и две тераси со вкупна површина од 14 квадрати.

На три минути пеш има градинка и училиште, а пред влезот на зградата две игралишта за деца. Автобуската станица е на 30 метри од влезот на зградата, а автобус има на 5 минути.

Станот има чиста документација и може да се продаде веднаш.
Цената е 500 евра за квадрат.

Цената не е фиксна.

Se prodava stan vo Naselba Dame Gruev, na 4ti kat. Ima dnevna, spalna i posebna kujna so trpazarija. Stanot e delumno renoviran, ima novi PVC prozorci. Ima dve golemi terasi, od koi ednata e kon jugoistok, a drugata kon severozapad i koi mozat da se prenamenat vo sobi. Sekoja soba ima izlez na terasa. Instalirani se cevki i radijatori za parno i moze da se gree na kotel. Ima postaveno funkcionalna klima vo edna prostorija.

Stanben prostor e 54 kvadrati, 5 kvadrati podrumi i dve terasi so vkupna povrshina od 14 kvadrati.

Na tri minuti pesh ima gradinka i uchilishte, a pred vlezot na zgradata dve igralishta za deca. Avtobuskata stanica e na 30 metri od vlezot na zgradata, a avtobus ima na 5 minuti.

Stanot ima chista dokumentacija i moze da se prodade vednash.
Cenata e 500 evra za kvadrat.

Cenata ne e fiksna.

Информации за огласувачот

Катерина
071237546
070330597