Се продава стан 55 м2 во Ѓорче Петров на убава локација

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,356,000 мкд / 38,000
Изградба: 2012
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 55
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Ѓорче Петров
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Се продава стан на убава локација во Ѓорче Петров, 55 м2, дневна, трпезарија, спална, купатило, тераса, подрум, ориентација југо-исток.

Se prodava stan na ubava lokacija vo Gjorche Petrov, 55 m2, dnevna, trpezarija, spalna, kupatilo, terasa, podrum, orientacija jugo-istok.

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036