Се продава СТАН 46м2 во ново лисиче полунаместен

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,852,000 мкд / 46,000
Изградба: 2002
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 46
Лифт: Да
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Видое Смилевски БАТО 16/1
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава стан во Аеродром Ново Лисиче. Станот е 46м2 на први кат, југо-исток орентиран. Има дневна со терпезарија, кујна, една спална, тоалет, тераса и + подрум 5м2. Одлична состојба, реновиран пред 3 години. Полунаместен со кујна и претсобје.

Se prodava stan vo Aerodrom Novo Lisiche. Stanot e 46m2 na prvi kat, jugo-istok orentiran. Ima dnevna so terpezarija, kujna, edna spalna, toalet, terasa i + podrum 5m2. Odlichna sostojba, renoviran pred 3 godini. Polunamesten so kujna i pretsobje.

Информации за огласувачот

никола митревски
078372182