Се продава спрат од ќуќа,најгоре

Тип на оглас Се продава
Цена: 75,000 мкд / 1,209
Изградба: 2006
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 75
Паркинг: На улица
Адреса: Теодосиј Гологанов 98
Локација: Скопје, Карпош

Тафталиџе пред реплек

Taftalidze pred replek

Информации за огласувачот

Daniela
071237838