Се продава спрат од куќа 42м2 со 18м2 визба

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,667,800 мкд / 26,900
Изградба: 2019
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 0
Квадратура: 42
Паркинг: На улица
Адреса: Центар
Локација: Скопје, Центар

Се продава спрат од куќа 42 м2 со 18 м2 визба

Спратот се состои од салон,дневен престој со кујна,купатило и голема спална соба.
Визбата е 15м2 и се користи како летна кујна со плус посебно вц и остава од 3м2.
Греење струја,ориентација исток-запад.
Со две бетонски плочи над и под катот дворче приватно од 17м2 и во строг центар кај Митрополијата.

Цената не е фиксна

Se prodava sprat od kuka 42 m2 so 18 m2 vizba

Spratot se sostoi od salon,dneven prestoj so kujna,kupatilo i golema spalna soba.
Vizbata e 15m2 i se koristi kako letna kujna so plus posebno vc i ostava od 3m2.
Greenje struja,orientacija istok-zapad.
So dve betonski plochi nad i pod katot dvorche privatno od 17m2 i vo strog centar kaj Mitropolijata.

Cenata ne e fiksna

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090