Се продава одлична комода

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,200 мкд / 100
Локација: Куманово, Куманово

Се продава одлична комода од дрво, сочувана.

Se prodava odlichna komoda od drvo, sochuvana.

Информации за огласувачот

Сефа
070989085