Се продава нов трособен стан во Капиштец

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,563,200 мкд / 73,600
Изградба: 2017
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 64
Паркинг: На улица
Адреса: Капиштец
Локација: Скопје, Центар

Се продава нов трособен стан во Капиштец, во нова зграда, 64м2.

Шифра 261907

Se prodava nov trosoben stan vo Kapishtec, vo nova zgrada, 64m2.

Shifra 261907

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036