Се продава нов стан кај Универзална

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,249,600 мкд / 100,800
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 84
Лифт: Да
Паркинг: На улица
Адреса: ул. Христо Смирненски бр. 8
Локација: Скопје, Центар

Се продава стан во градба позади Универзална сала. Станот е со квадратура 84м2 на прв кат. Зградата е п+5+поткровје со по два стана на спрат. Зградата има лифт. Ќе биде готова октомври 2019. Во нејзе ќе бидат вградени најквалитетни материјали: -алкобон фасада-алуминиумски прозори-внатрешни врати Лесна Словенија -храстов паркет и др. За секој стан има паркинг место и паркингот не е обврзано да се купи, цена по м2 е 1200 евра со вклучен ДДВ.

Se prodava stan vo gradba pozadi Univerzalna sala. Stanot e so kvadratura 84m2 na prv kat. Zgradata e p+5+potkrovje so po dva stana na sprat. Zgradata ima lift. Ke bide gotova oktomvri 2019. Vo nejze ke bidat vgradeni najkvalitetni materijali: -alkobon fasada-aluminiumski prozori-vnatreshni vrati Lesna Slovenija -hrastov parket i dr. Za sekoj stan ima parking mesto i parkingot ne e obvrzano da se kupi, cena po m2 e 1200 evra so vkluchen DDV.

Информации за огласувачот

Владимир
070333846