Се продава нов не вселен стан во Капиштец

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,720,000 мкд / 60,000
Изградба: 2018
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 50
Паркинг: На улица
Адреса: Зебра
Локација: Скопје, Центар

Се продава нов невселен стан во Капиштец на 150 метри од Зебра со површина од 50 м2 со паркинг метсто

Se prodava nov nevselen stan vo Kapishtec na 150 metri od Zebra so povrshina od 50 m2 so parking metsto

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036