Се продава нива

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Кочани, Кочани

Се продава оризна нива од 4500 м2 во атар средна вада.
Цена по договор.
тел. 075 976 442

Se prodava orizna niva od 4500 m2 vo atar sredna vada.
Cena po dogovor.
tel. 075 976 442

Информации за огласувачот

Николчо Трајанов
075976442