Се продава мал кревет на расклопување

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,860 мкд / 30
Локација: Куманово, Куманово

Се продава мал кревет на расклопување во одлична состојба, донесен од Германија.

Se prodava mal krevet na rasklopuvanje vo odlichna sostojba, donesen od Germanija.

Информации за огласувачот

Сефа
070989085