Се продава луксузна куќа во Бардовци

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 5
Балкони: 3
Квадратура: 650
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: Бардовци
Локација: Скопје, Карпош

Се продава луксузно уредена куќа од 250 м2 со дворно место од 400 м2 во елитна населба Бардовци.

Шифра 261158

Se prodava luksuzno uredena kuka od 250 m2 so dvorno mesto od 400 m2 vo elitna naselba Bardovci.

Shifra 261158

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036