Се продава куќа во центар 140м2

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 6
Балкони: 1
Квадратура: 140
Паркинг: Гаража
Адреса: Солунска центар
Локација: Битола, Битола

Куќа во центар 140 м2 + двор 116м2 + помошен објект 11м2

Број на спратови: 1 спрат
Тип на домот: Една семејна куќа - Самостојна
Состојба: Стара
Опрема: Празен
Број на бањи: 1
Ориентација: Североисток

Цена по договор

Kuka vo centar 140 m2 + dvor 116m2 + pomoshen objekt 11m2

Broj na spratovi: 1 sprat
Tip na domot: Edna semejna kuka - Samostojna
Sostojba: Stara
Oprema: Prazen
Broj na banji: 1
Orientacija: Severoistok

Cena po dogovor

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090