Се продава куќа село Варвара Скопско

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,356,000 мкд / 38,000
Изградба: 1984
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 750
Шпорет: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Скопско село Варвара
Локација: Скопје, Студеничани

Се продава куќа во скопско село Варвара пред Марков Манастир.

Земјиштето е околу 700 - 800 м2 а објектот 110 м2 изградена 1984 реновирана 2015 тврда градба.

Реновирана внатре комплетно прозори, спална кујна купатило, нов саат за струја целиот довод на струја е сменет.

Не е дивоградба се е легално.

Se prodava kuka vo skopsko selo Varvara pred Markov Manastir.

Zemjishteto e okolu 700 - 800 m2 a objektot 110 m2 izgradena 1984 renovirana 2015 tvrda gradba.

Renovirana vnatre kompletno prozori, spalna kujna kupatilo, nov saat za struja celiot dovod na struja e smenet.

Ne e divogradba se e legalno.

Информации за огласувачот

Катарина
070330883