Се продава куќа позади уредот 110м2

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,340,000 мкд / 70,000
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 6
Балкони: 1
Квадратура: 110
Паркинг: Гаража
Адреса: Центар-Уредот
Локација: Битола, Битола

Се продава куќа позади уредот 110м2,со гаража,помошен објект и двор

Број на спратови: 1 спрат
Греење: Друго
Дворна површина: 300 m²
Тип на домот: Една семејна куќа - Самостојна
Состојба: Стара
Број на бањи: 1
Подрум: Не
Број на паркинг/гаража: Гаража + 1 Паркинг
Ориентација: Југозапад
Адреса: ЦЕНТАР-УРЕДОТ

Куќата се наоѓа во централно градско подрачје,постар тип на градба-за реновирање.
Се состои од високо приземје со распоред - дневен престој,кујна,купатило и две соби.
Спални соби со затворен балкон.
Двор со помошен објект и гаража.

Цената не е фиксна

Se prodava kuka pozadi uredot 110m2,so garaza,pomoshen objekt i dvor

Broj na spratovi: 1 sprat
Greenje: Drugo
Dvorna povrshina: 300 m²
Tip na domot: Edna semejna kuka - Samostojna
Sostojba: Stara
Broj na banji: 1
Podrum: Ne
Broj na parking/garaza: Garaza + 1 Parking
Orientacija: Jugozapad
Adresa: CENTAR-UREDOT

Kukata se naogja vo centralno gradsko podrachje,postar tip na gradba-za renoviranje.
Se sostoi od visoko prizemje so raspored - dneven prestoj,kujna,kupatilo i dve sobi.
Spalni sobi so zatvoren balkon.
Dvor so pomoshen objekt i garaza.

Cenata ne e fiksna

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090