Се продава куќа 70м2+115м2 двор+65м2

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,736,000 мкд / 28,000
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 70
Паркинг: Гаража
Адреса: Градинка Коца Василева
Локација: Битола, Битола

Се продава куќа 70м2+115м2 двор+65м2

Греење: Централно
Дворна површина: 115 m²
Тип на домот: Една семејна куќа - Самостојна
Состојба: Стара
Број на бањи: 1
Број на паркинг/гаража: 2 Паркинг места
Ориентација: Исток

Се продава куќа со гаража со паркинг за две возила и помошен објект.
Бунар со хидрофор со испитана вода и источна ориентација.

Цената не е фиксна

Se prodava kuka 70m2+115m2 dvor+65m2

Greenje: Centralno
Dvorna povrshina: 115 m²
Tip na domot: Edna semejna kuka - Samostojna
Sostojba: Stara
Broj na banji: 1
Broj na parking/garaza: 2 Parking mesta
Orientacija: Istok

Se prodava kuka so garaza so parking za dve vozila i pomoshen objekt.
Bunar so hidrofor so ispitana voda i istochna orientacija.

Cenata ne e fiksna

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015
047615090