Се продава казан за варење ракија

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Прилеп, Прилеп

Се продава казан за варење ракија.

Se prodava kazan za varenje rakija.

Информации за огласувачот

Зоран
078348079
079284083