Се продава издава стан во Хиподром

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,325,000 мкд / 37,500
Изградба: 1984
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 55
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Хиподром
Локација: Скопје, Гази Баба

Се продава или изнајмува стан во Хиподром. Станот е со чисти документи и е реновиран со нови ПВЦ прозорци, плочки итд. Со станот има и подрум. Станот е 55м2 плус има галерија од околу 20 м2.

Se prodava ili iznajmuva stan vo Hipodrom. Stanot e so chisti dokumenti i e renoviran so novi PVC prozorci, plochki itd. So stanot ima i podrum. Stanot e 55m2 plus ima galerija od okolu 20 m2.

Информации за огласувачот

Марјан
070255505