Се продава гарсоњера во Охрид

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2011
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 1
Балкони: 1
Квадратура: 30
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Локација: Охрид, Охрид

Се продава гарсоњера во Охрид, на ул.Сирма Војвода бр.5Б, близу болницата, 30м2, на приземје, со подрум 11м2 и балкон, со пуштени скали и можност за користење на двор.

Se prodava garsonjera vo Ohrid, na ul.Sirma Vojvoda br.5B, blizu bolnicata, 30m2, na prizemje, so podrum 11m2 i balkon, so pushteni skali i moznost za koristenje na dvor.

Информации за огласувачот

Зоран
078416366