Opel Corsa 1.0 бензин

Тип на оглас Се продава
Цена: 71,300 мкд / 1,150
Бренд / Модел: Opel Corsa
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 1998
Километража: 150000
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Се продава Опел Корса 1.0 бензин 98 година, регистрирана до 18.04.2020, поминати 155 000 км, бензинец без плин (никогаш не била на плин). Нема клима, има електрика на прозори и 2x аирбег, возилото е во наша сопственост од 2011-та година. Нема корозија нигде.

Има сменето:

-нов топла акумулатор (купен 27.3) со 2 год гаранција
-четкици на алансер пред 20 дена
-сет ланче пред 1,5 год
-сет ламела и потисна пред 1,5 год
-4 нови лагери на сите тркала пред 1 година
-водна пумпа пред 1 година
-2 нови издувни лонци пред 1,5 год
-маф сензор и степ моторче
-4 нови зимски гуми ставени во октомври лани

има простор за договор

Може замена за кола со 4-5 врати (за замена цената е 1500евра)

Se prodava Opel Korsa 1.0 benzin 98 godina, registrirana do 18.04.2020, pominati 155 000 km, benzinec bez plin (nikogash ne bila na plin). Nema klima, ima elektrika na prozori i 2x airbeg, voziloto e vo nasha sopstvenost od 2011-ta godina. Nema korozija nigde.

Ima smeneto:

-nov topla akumulator (kupen 27.3) so 2 god garancija
-chetkici na alanser pred 20 dena
-set lanche pred 1,5 god
-set lamela i potisna pred 1,5 god
-4 novi lageri na site trkala pred 1 godina
-vodna pumpa pred 1 godina
-2 novi izduvni lonci pred 1,5 god
-maf senzor i step motorche
-4 novi zimski gumi staveni vo oktomvri lani

ima prostor za dogovor

Moze zamena za kola so 4-5 vrati (za zamena cenata e 1500evra)

Информации за огласувачот

Христијан
075224554