Се продава Бугарска фирма

Тип на оглас Договор
Цена: 12,400 мкд / 200
Локација: Кочани, Македонска Каменица

Се продава Бугарска фирма за сите дејности.
За повеќе информации : Viber: 0038971448898

Se prodava Bugarska firma za site dejnosti.
Za poveke informacii : Viber: 0038971448898

Информации за огласувачот

Nenad
071448898