Се продава алфа плам печка

Тип на оглас Се продава
Цена: 10,000 мкд / 161
Локација: Скопје, Карпош

Се продава алфа плам печка на дрва користена една година. Контакт од 12 до 19 часот

Se prodava alfa plam pechka na drva koristena edna godina. Kontakt od 12 do 19 chasot

Информации за огласувачот

Lence
075519327