Се продава 94м2 Градски ѕид до Градска болница

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,510,000 мкд / 105,000
Изградба: 1974
Опрема: Полунаместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 94
Лифт: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Скопје-центар-градски зид
Локација: Скопје, Центар

Во кулите до Градска болница, на 5/12 кат се продава стан 94м2, нереновиран. Фиксна цена

Vo kulite do Gradska bolnica, na 5/12 kat se prodava stan 94m2, nerenoviran. Fiksna cena

Информации за огласувачот

Бранко
078488588