Се продава стан во Ново Лисиче карши авиончето на први кат

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,960,000 мкд / 80,000
Изградба: 1988
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 93
Лифт: Да
Подрум: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Асном 134 Ново Лисиче
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава трособен Стан во Ново Лисиче 93 квадрата и 3 квадрата подрум со две големи тераси. Станот е комплетно реновиран во 2016г со блендор врата со пвц прозори со плус доградена соба за спиење со 2,5 спални соби, надворешна нова фасада и внатрешна изолација. Двете тараси се коплетно затворени од кои едната е со ПВ прозори а другата со комарник. Се наоѓа карши паркот на авиончето во близина има парк игралиште уцилиште и градинка кејот на вардар. Во станот ви оставаме целосна кујна со шпорет вграден, шибер плакар во ходникот и клима.

Se prodava trosoben Stan vo Novo Lisiche 93 kvadrata i 3 kvadrata podrum so dve golemi terasi. Stanot e kompletno renoviran vo 2016g so blendor vrata so pvc prozori so plus dogradena soba za spienje so 2,5 spalni sobi, nadvoreshna nova fasada i vnatreshna izolacija. Dvete tarasi se kopletno zatvoreni od koi ednata e so PV prozori a drugata so komarnik. Se naogja karshi parkot na avioncheto vo blizina ima park igralishte ucilishte i gradinka kejot na vardar. Vo stanot vi ostavame celosna kujna so shporet vgraden, shiber plakar vo hodnikot i klima.

Информации за огласувачот

Гоце
078313032
072302851