Продавам 100% Природен Кристализиран Мед

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Локација: Велес, Велес

Продавам 100% Природен-Кристализиран мед во кофи (13-15кг).
Тие што знаат кој е 100% природен мед,знаат и дека правиот мед кристализира.

Prodavam 100% Priroden-Kristaliziran med vo kofi (13-15kg).
Tie shto znaat koj e 100% priroden med,znaat i deka praviot med kristalizira.

Информации за огласувачот

Maja
075560845