Се изнајмува нов наместен стан 59 м2 во Црниче

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 14,260 мкд / 230
Изградба: 2010
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 59
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: МВР/Клиника
Локација: Скопје, Центар

Се издава нов наместен стан од 59 м2 во Црниче над МВР блиску до клиника.

Во цената се вклучени сметки за вода, неограничен интернет, ТВ и куќен совет.

Има сопствено греење, котле на струја или клима по потреба.

Se izdava nov namesten stan od 59 m2 vo Crniche nad MVR blisku do klinika.

Vo cenata se vklucheni smetki za voda, neogranichen internet, TV i kuken sovet.

Ima sopstveno greenje, kotle na struja ili klima po potreba.

Информации за огласувачот

Агенција Дом
070335990