Се издава трособен стан во Козле

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 21,700 мкд / 350
Изградба: 2016
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 58
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Карпош

Шифра 259476

Агенција Домик издава трособен наместен стан 58 м2 во Козле.

Shifra 259476

Agencija Domik izdava trosoben namesten stan 58 m2 vo Kozle.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036