Се издава стан на проземје

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Локација: Скопје, Аеродром

Се издава комплетно наместен двособрн стан на приземје 40м2, со сопствен паркинг и парно. Спроти Американ колеџ во Аеродром

Se izdava kompletno namesten dvosobrn stan na prizemje 40m2, so sopstven parking i parno. Sproti Amerikan koledz vo Aerodrom

Информации за огласувачот

Ilija Nikolovski
077672419