Се издава стан 46 м2 Кисела Вода Рампа

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 12,400 мкд / 200
Изградба: 2014
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 46
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Кисела Вода кај Рампа
Локација: Скопје, Кисела Вода

Се издава модерно уреден стан во Кисела Вода кај Рампа 46 м2, погоден за самец или пар.

Шифра 262342

Se izdava moderno ureden stan vo Kisela Voda kaj Rampa 46 m2, pogoden za samec ili par.

Shifra 262342

Информации за огласувачот

Агенција Домик
023221404
078239036