Се издава соба над Државна болница

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Се издава наместена соба со кујна, купатило и посебен влез, за женско повозрасно лице над Државна болница. Мица Скопје 075338673

Se izdava namestena soba so kujna, kupatilo i poseben vlez, za zensko povozrasno lice nad Drzavna bolnica. Mica Skopje 075338673

Информации за огласувачот

Мица
075338673