Се издава нов луксузен стан од 60 m2 со гаража во Центар

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 37,200 мкд / 600
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 60
Лифт: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра: 262216

Агенција Домик издава двособен луксузен стан од 60 м2 во Центар, со гаража 17 м2.

Shifra: 262216

Agencija Domik izdava dvosoben luksuzen stan od 60 m2 vo Centar, so garaza 17 m2.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036
075666065