Се издава нов двособен стан на Водно

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 15,500 мкд / 250
Изградба: 2018
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 45
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 261868

Агенција Домик издава двособен стан 45 м2 на водно, наместен, гаража, нова зграда.

Shifra 261868

Agencija Domik izdava dvosoben stan 45 m2 na vodno, namesten, garaza, nova zgrada.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036