Се издава наместена гарсоњера 37 м2 во Дебар Маало

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 13,640 мкд / 220
Изградба: 2015
Опрема: Наместен
Соби: 1
Балкони: 1
Квадратура: 37
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Дебар Маало
Локација: Скопје, Центар

Шифра 262253

Агенција Domik Real Estate издава наместена гарсоњера од 37 м2 во Дебар Маало.

Shifra 262253

Agencija Domik Real Estate izdava namestena garsonjera od 37 m2 vo Debar Maalo.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036