Се издава наместен стан

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 12,000 мкд / 193
Локација: Скопје, Центар

Издавам стан од 40 м2,во близина на Зебра.Станот има две соби.Има парно и клима.Комплетно е опремен.Погоден за студенти и самци.Слободен од 2ри Јануари

Izdavam stan od 40 m2,vo blizina na Zebra.Stanot ima dve sobi.Ima parno i klima.Kompletno e opremen.Pogoden za studenti i samci.Sloboden od 2ri Januari

Информации за огласувачот

Caci
071563928