Се издава наместен стан

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 12,400 мкд / 200
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 40
Лифт: Да
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Народен Фронт бр.5
Локација: Скопје, Центар

Се издава наместен стан 40 м2 на последна 23ка кај Цветен пазар.Станот располага со дневен престој со кујна плус помала соба.Има парно.Погоден за студенти и самци.Слободен од 10 ти јануари

Se izdava namesten stan 40 m2 na posledna 23ka kaj Cveten pazar.Stanot raspolaga so dneven prestoj so kujna plus pomala soba.Ima parno.Pogoden za studenti i samci.Sloboden od 10 ti januari

Информации за огласувачот

Caci
071563928
071563928