Се издава наместен стан

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 12,462 мкд / 201
Локација: Скопје, Центар

Се издава наместен стан од 40 м2 во Капиштец во близина на Цветен пазар,на 3 кат со лифт и парно греење.
Погоден за студенти и самци.Слободен за вселување на 10 ти Јануари

Se izdava namesten stan od 40 m2 vo Kapishtec vo blizina na Cveten pazar,na 3 kat so lift i parno greenje.
Pogoden za studenti i samci.Sloboden za vseluvanje na 10 ti Januari

Информации за огласувачот

Caci
071563928