Се издава наместен стан 45 м2 Шампионче

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 9,300 мкд / 150
Изградба: 1990
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 45
Паркинг: На улица
Адреса: Шампионче
Локација: Скопје, Кисела Вода

Се издава наместен стан од 45 м2 кај Шампионче во Кисела Вода после подвозникот. Целосно наместен, се наоѓа на втори спрат.

Se izdava namesten stan od 45 m2 kaj Shampionche vo Kisela Voda posle podvoznikot. Celosno namesten, se naogja na vtori sprat.

Информации за огласувачот

Агенција Дом
070335990